Kapcsolat

Szerdahelyi Zoltánné

Szerdahelyi Zoltánné

ügyfélszolgálat (magyar, német)

tel.: 06 20 355 9999
info@soproniidegenvezetok.hu
 

Idegenvezető kollégáink ritkán érhetőek el, mert külföldön és belföldön is dolgoznak.

Ügyfélszolgálatosként folyamatosan elérhető vagyok, így tőlem tud a leggyorsabban választ kapni. Ismerem az idegenvezetők beosztását, tudom, melyikükkel mikor lehet egyeztetni.

A honlapon leadott megrendelés beérkezése után felveszem a kapcsolatot a csoport nyelve, igényei, választása szerinti idegenvezetővel és lefoglalom nála az időpontot. Ezt követően elküldöm Önnek az idegenvezető elérhetőségeit, így közvetlenül is fel tudják venni a kapcsolatot egymással további egyeztetés céljából.

 

Idegenvezetők

Kőrös Ildikó

Kőrös Ildikó

Az év idegenvezetője Sopron, 2009

Két évtizede dolgozom a turizmusban, idegenvezetőként számos egyéni vendéget, baráti társaságot, diák és nyugdíjas csoportot vezettem.

Munkám során az ismeretek átadásán túl törekszem az emberi értékek közvetítésére. Célom, hogy vendégeim ne csak megismerjék, meg is szeressék a felkeresett területeket és szívesen emlékezzenek vissza a jó hangulatban itt eltöltött órákra, az itt hallott történetekre, anekdotákra.

A magyar mellett angol nyelven tartok városnézéseket. Akkreditált idegenvezető vagyok az eisenstadt-i Esterházy kastélyban, a határ osztrák oldalára is szívesen átkalauzolom vendégeimet.

Szeretettel várom, legyen a vendégem!

Taschner Tamás

Taschner Tamás

idegenvezető, soproni polgár, a mesék és legendák szerelmese

Városnéző túráimon a történelmi hűség találkozik a város legendáriumával, tündérekkel és boszorkányokkal.

Sopron másképp - a mottóm, azaz az útikönyvek Sopronján túl szeretném megmutatni a girbe-gurba utcák, csendes terek, a házak, kövek titkait.

Sógor János

Sógor János

idegenvezető

Nyugdíjas idegenvezetőként, magyar nyelven nagy szeretettel igyekszem bemutatni és megszerettetni vendégeimmel szülővárosomat, Sopront és környékét.

Kiss János

Kiss János

idegenvezető, Sopronért Emlékérem kitüntetettje 2018

Nyugdíjas soproni idegenvezetőként több, mint három évtizede kalauzolok vendégeket Sopronban és környékén. Szívesen vezetek nyugdíjasokat, diákokat, családokat, baráti társaságokat és munkahelyi kirándulásokat.

Kedvenc területeim: Sopron belvárosa, Fertőrákos, Nagycenk, Páneurópai Piknik, a világörökségi értékek, valamint az ezekhez kapcsolódó történelem és a borturizmus.

Sarang István

Sarang István

idegenvezető

 

 

Szerdahelyi Gergely

Szerdahelyi Gergely

idegenvezető

2006-tól Fertőrákoson, 2009 óta Sopronban dolgozok azon, hogy az ide érkező vendégek minél jobban megismerjék a vidék látnivalóit.

Jelenleg a Soproni Kisvonat városnéző járműveit vezetem, így élőszavas vezetést nem vállalok.

Haris-Biczó Lilla

Haris-Biczó Lilla

idegenvezető

Soproni születésű idegenvezető vagyok, jelenleg a Bécsi Egyetem tolmács-fordító szakos hallgatója. Célom, hogy szórakoztató és informatív városnéző túráimmal maradandó élményt nyújtsak az idelátogatóknak.

Benkő Katalin

Benkő Katalin

idegenvezető

Több évtizede dolgozom idegenvezetőként nem csak Sopronban és környékén, hanem Ausztriában is (osztrák minisztériumi engedéllyel).

Magyar és német nyelven. Jöjjenek velem új területeket felfedezni!

Munkás Ágnes

Munkás Ágnes

idegenvezető

Francia és magyar nyelven vállalok idegenvezetést.

Szeretném, ha sétáim során a vendégek a látnivalókon keresztül a városnak és lakóinak a múltját is megismernék.

Czupy-Sarang Judit

Czupy-Sarang Judit

idegenvezető

 

 

Szerdahelyi Réka

Szerdahelyi Réka

idegenvezető

A Pannon Egyetem turizmus szakán végeztem, majd a Fertőrákosi Kőfejtőben, később Sopron belvárosában dolgoztam gyalogos idegenvezetőként. Jelenleg családok és kisebb csoportok részére vezetek ismeretterjesztő programokat elektromos városnéző autóval.

Dr. Wilfing László

Dr. Wilfing László

idegenvezető

Wilfing László városnézést tart Sopronban, továbbá Győr-Pannonhalma és Szombathely-Kőszeg kirándulások keretében. Ausztriában városnézést Bécsben, Bécsújhelyen, Kismartonban.

Kirándulásokat vezet Máriazellbe, az osztrák Dunakanyarba (Wachau, Melk, Krems, Dürnstein, Göttweig), a Bécsi-erdőbe (Baden, Heiligenkreuz, Mayerling, Hinterbrühl-tavasbarlang), Schneeberg, Semmering, Hohe Wand, és Fertő-parti kirándulás.

Vránich István

Vránich István

idegenvezető